Építőanyagok kiszállítása, házhozszállítása Veszprémben és környékén

Az építőanyagok szállítása sok építkezőnek, felújítónak nehézséget okozott, mivel a súlyos, az ömlesztett, a nagy méretű és mennyiségű anyagokat nehéz mozgatni. Azonban a Pillér Építőanyagkereskedésl ehetővé teszi az építőanyagok kényelmes és hatékony házhozszállítását. Az építőanyag kiszállítás, házhozszállítás egyszerű és hatékony megoldás a Te számodra is.

Hogy miért is olyan előnyös az építőanyag házhozszállítás számodra?

  1. Kényelem és időmegtakarítás
    Az építőanyagok házhozszállítása kényelmes és időmegtakarító megoldás. Ezzel jelentős időt és energiát takaríthatsz meg Te magad is.
  2. Közvetlenül a munkaterületre szállítás, rakodás
    Az építőanyag házhozszállítás lehetővé teszi, hogy az anyagok közvetlenül a munkaterületre szállítsuk, rakodjuk a három irányba billenteni tudó és önrakodó gépjárművünkkel.
  3. Nagyobb rugalmasság
    Az építőanyag házhozszállítás ütemezése biztosítja, hogy az építőanyagokat az ideális időpontban szállítsuk a munkaterületre, amikor szükség van rájuk. Ez nagyobb rugalmasságot biztosít az építkezés, felújításfolyamán, és lehetővé teszi a projekt hatékonyabb végrehajtását.
  4. Az anyagok biztonságosabb szállítása
    A Pillér Építőanyagkereskedés építőanyag házhozszállítása biztonságos megoldás.Az építőanyagokat szakképzett és tapasztalt munkatárs szállítja, aki az anyagok biztonságos szállítását garantálja. Emellett az építőanyagokat megfelelően csomagolják és rögzítik a járműveken, hogy azok sérülésmentesen érkezzenek a munkaterületre.
  5. Költségmegtakarítás
    Ha a Pillér Építőanyagkereskedés házhozszállítás szolgáltatását veszed igénybe, akkor optimalizálhatod a felújításod, építkezésed szállítási költségeit. Az építőanyagok szervezet és ütemezett szállítása hozzájárul a szállítási költségek csökkentéséhez is

Mit és hogyan szállítunk és rakodunk?

A Pillér Építőanyagkereskedés kiszállítás, házhozszállítás szolgáltatás keretein belül az alábbi paraméterekkel adunk megoldást:

  •  11 tonna vagy 8 raklap egyszerre történő szállítása
  • 3 oldalra történő billentési lehetőség
  • az önrakodó kinyúlása 10 m
  •  iroda- és raktárkonténer szállítása

Hogyan veheted igénybe a kiszállítás, házhozszállítás szolgáltatást?

  1. Lépj kapcsolatba velünk! Hívd a +36 30 432 2252-es telefonszámot vagy küldj emailt a fuvar@pillerepker.hu email címre!
  2. Munkatársunk egyezteti veled hogy mit, hova és mikor kell szállítani és rakodni, majd árajánlatot ad számodra.
  3. A termékek és/vagy kiszállítás, házhozszállítás összegének pénztárba való befizetése után, egyeztetjük a kontakt személyt.
  4.  Határidőre megtörténik a szállítás.

Válaszd Te is a házhozszállítást, mert kényelmes, idő-és költséghatékony, biztonságos és rugalmas!

Pillér Építőanyagkereskedés – Építőanyagok szakértelemmel